Ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας 15χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του καλύτερού του φίλου .

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί φίλοι από το Δημοτικό και βρίσκονταν πολύ συχνά ο ένας στο σπίτι του άλλου καθώς έμεναν κοντά.

Ο 15χρονος που πυροβολήθηκε από τον φίλο του μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με τους γιατρούς να δίνουν μάχη επί μιάμιση ώρα να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά δεν γνώριζαν πως τα τραύματα του νεαρού προέκυψαν από πυροβολισμό, καθώς αρχικά ο φίλος του ανέφερε ότι ο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Τη στιγμή του δυστυχήματος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.


Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όπως αναφέρει το thestival, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειχνε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, με το όπλο να φέρεται να εκπυρσοκροτεί.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο λίγο αργότερα παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.