σκυλια
Ελλάδα

Σοκαριστικός τραυματισμός στη Φθιώτιδα: Λίγο έλειψε άνδρας να κατασπαραχθεί από δύο σκυλιά - Ξεσπά η σύζυγός του

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι παρατημένα τον τελευταίο χρόνο από τον ιδιοκτήτη τους

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας 72χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο σκυλιά.

Ειδικότερα, ο άνδρας που είχε βγάλει βόλτα το δικό του σκύλο, στην προσπάθειά του να το σώσει από την επίθεση, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στο κατοικίδιό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην Ελάτεια, όπου ο ηλικιωμένος, όπως κάθε μέρα το πρωί, έβγαλε βόλτα το μικρό σκυλί της οικογένειας. 100 περίπου μέτρα από το σπίτι του έλαβε χώρα το γεγονός. Το ένα από τα δύο προκάλεσε σοβαρότατες πληγές από δαγκωματιές στο σκυλάκι που μεταφέρθηκε σε Κτηνιατρείο στην Αμφίκλεια και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει, ενώ ο 72χρονος από την επίθεση του άλλου σκύλου έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το ισχίο του!

Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πόδι του! «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως από τη μία στιγμή στην άλλη ο άνδρας μου βρέθηκε στο χειρουργείο», λέει στο τοπικό lamiareport.gr, η σύζυγος του 72χρονου και προσθέτει: «Τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι επικίνδυνα, πρέπει άμεσα να μαζευτούν. Ελπίζω η αστυνομία και ο δήμος να κάνουν αυτό που πρέπει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι παρατημένα τον τελευταίο χρόνο από τον ιδιοκτήτη τους, που είναι εκτός Ελάτειας και έχουν γίνει ο φόβος και τρόμος της περιοχής γυρίζοντας έξω από το σπίτι αναζητώντας κι εκείνα τροφή.