Ραγδαία τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και με τη μητέρα τους, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η είδηση ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επιθυμεί να πραγματοποιηθεί τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί με επιστημονικό τρόπο αν πράγματι πρόκειται για τον γεννήτορα των δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, φαίνεται να έχει εξοργίσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω πρόταση, δηλαδή η διεξαγωγή τεστ DNA είχε ξεδιπλωθεί πολλάκις διά στόματος του έμπειρου ταξίαρχου εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου ο οποίος είχε τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.
«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr.

«Δε θα καταφέρει τίποτα»

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!
Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.
Επ’ αυτού έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.