Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρόλο που ετοιμάζεται να κάτσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «πιάστηκε» από την κάμερα την στιγμή που αναχωρούσε με την σύζυγό του για το νησί.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται ευδιάθετος και χαρούμενος, ενώ φαίνεται να περίμεναν την εξέλιξη αυτή σχετικά με την δίκη και δεν τους αναστάτωσε η είδηση.


Γιατί θα δικαστεί

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κάτσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δικαστεί με βούλευμα για δημοσιοποίηση, μέσω Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής συντρόφου του.

Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για απαθή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την ζωή του κανονικά, ενώ η κοπέλα εξεπλάγην για μια ακόμα φορά με την στάση του παρουσιαστή.