«Απασφάλισε» πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας πως τον εκβίασε όταν εκείνος της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Παράλληλα, σοκ προκαλούν όσα αναφέρονται για την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Ερωτώμενος αν θεωρεί ο Μάνος Δασκαλάκης ένοχη την 33χρονη, δήλωσε πως: «Ναι τη θεωρεί ένοχη και μέχρι πριν δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό, πλέον δεν το βάζω τι χέρι μου στη φωτιά για το Μάνο. Με την κατηγορούμενη τα είχαμε, πριν το Μάνο».

Πώς τον εκβίασε και τι έγινε στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Σε σχέση με το πως ήταν η σχέση τους, δήλωσε ότι: «Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες γύρισε και μου είπε: Είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Της λέω ναι. Άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και του πω πράγματα που μου είχες εμπιστευτεί και ότι τον είχες κατηγορήσει. Της λέω Ρούλα με κοροϊδεύεις; Με εκβιάζεις δηλαδή;». Μου λέει: Δεν σε εκβιάζω σε προειδοποιώ».

Σε σχέση με την κηδεία της Τζωρτζίνας, επισήμανε ότι: «Και στις τρεις κηδείες πήγα. Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι ήταν μια που έχασε το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, πρώτα ήρθε η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από δέκα με είκοσι λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν μια τυπική επίσκεψη».