«Μέχρι να έρθω εδώ έτρεμαν τα πόδια μου, δεν ήθελα να ανέβω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι εγώ εδώ και όχι ο Παύλος. Όμως είστε εδώ για τον Παύλο. Ήρθατε για τον Παύλο. Σήμερα θα έκλεινε, κλείνει, τα 43 του χρόνια», τόνισε εμφανώς συγκινημένη στο Rap Monsters Fest 2022 η Μάγδα Φύσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Χαλάνδρι και «γεννήθηκε» ως ιδέα πριν από 10 χρόνια από τον ίδιο τον Παύλο, είχε το σύνθημα «Συνεχίζουμε όσα ονειρεύτηκε ο Killah P».

«Κατάφερες το ακατόρθωτο»

Η μητέρα του, σύμβολο πλέον κατά του νεοναζισμού και της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, συγκλόνισε τους θεατές όταν ανέβηκε στη σκηνή και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων, είπε: «Ήθελα να του πω, Παύλο μου, προχωρώντας τρέμανε τα πόδια μου αλλά βλέποντας αυτά τα προσωπάκια όλα εδώ κάτω κατάφερες το ακατόρθωτο. Ήρθανε πάρα πολλοί για να σου ευχηθούν. Εύχομαι να είσαι καλά εκεί που είσαι και να έχουμε καλή αντάμωση. Για τα χρήματα που έχετε όλοι σας προσφέρει τα έσοδα θα πάνε για τη δίκη που ξεκινάει ξανά το Εφετείο και όπως και πριν και τώρα σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ‘στε καλά και να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω».