Με την 33χρονη κατηγορούμενη να παραμένει για 3η μέρα απομονωμένη στο κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και να ετοιμάζει το νέο της πλάνο με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί, ο πρώην σύζυγός της περνούσε το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσει.

Οι έρευνες, τόσο για τη διαδρομή της κεταμίνης που χορηγήθηκε και σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα όσο και για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας έτρεχαν και για ακόμα μία μέρα καθήλωναν από νωρίς…

 Μόνη, απομονωμένη αλλά πάντα ήρεμη, όπως αναφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της άτυχης Τζωρτζίνας, μίλησε το μεσημέρι με τον δικηγόρο της και του ζήτησε να καταθέσει αύριο αίτηση αποφυλάκισης.

 Η 33χρονη τρώει και προαυλίζεται μόνη για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνεί με τη μητέρα και την αδερφή της και περιμένει να ανάψει το πράσινο φως για να δεχτεί τις επισκέψεις τους. Παραμένει σε ένα ειδικό κελί δίπλα από το αναρρωτήριο και παρακολουθείται διαρκώς τόσο από κάμερες όσο και από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έχουν οπτική επαφή μαζί της.

 Η 33χρονη ρωτούσε το πρωί πότε θα την επισκεφθούν η μητέρα και η αδερφή της, για να της φέρουν χρήματα. Μέχρι στιγμής τρώει το φαγητό των φυλακών και όταν βγαίνει στο προαύλιο μόνη, οι τόνοι δεν ανεβαίνουν. Μετά τους φόβους και τις αντιδράσεις που είχαν καταγραφεί την περασμένη Τρίτη κατά την είσοδό της, η 33χρονη περνάει όπως φαίνεται απαρατήρητη στον Κορυδαλλό, χωρίς να δέχεται απειλές από άλλες πτέρυγες.

 Η αίτηση αποφυλάκισης που θα κατατεθεί αύριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτή. Ο φάκελος με το κατηγορητήριο χαρακτηρίζεται απόλυτα δεμένος και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί αδιάσειστα, ακόμα και από τον πρώην σύζυγο της 33χρονης, που μέχρι πρότινος τη στήριζε.

 Η 33χρονη επαναλαμβάνει πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για την κεταμίνη και τη διαδρομή της. Αφήνει σταθερά αιχμές για τους γιατρούς, με τους ισχυρισμούς της, να προκαλούν το πρωί την αντίδραση ακόμα και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

 Η έρευνα του Ανθρωποκτονιών για το πώς το ισχυρό αυτό αναισθητικό βρέθηκε στα χέρια της έχει προχωρήσει σε βάθος και πολύ σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις. Η 33χρονη εμμένει για την ώρα πως δεν είχε ιδέα για την ουσία που σκότωσε το παιδί της.

 Ανακρίτρια: Πώς μπορεί να χορηγήθηκε η ουσία αυτή στη Τζωρτζίνα;

 Κατηγορούμενη: Δεν μπορώ να ξέρω. Έχω την πληροφορία ότι πρόκειται περί νοσοκομειακού φαρμάκου και ότι χορηγείται σε ΜΕΘ από εντατικολόγους. Επομένως πιστεύω ότι κάτι συνέβη όσο ήμασταν στο νοσοκομείο χωρίς να κατηγορώ κανέναν από τους γιατρούς ή νοσηλευτές, ότι δηλαδή έκαναν κάτι επίτηδες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

 Η έρευνα τις τελευταίες μέρες επικεντρώθηκε στις διαδικτυακές αναζητήσεις της 33χρονης τόσο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όσο και από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι της, στην Πάτρα.

 Ανακρίτρια: Ρωτήσατε πράγματι εάν υπάρχουν κάμερες στο νοσοκομείο;

 Κατηγορούμενη: Ρώτησα αλλά όχι επί τούτου. Εκείνη την ημέρα βγαίνοντας από το δωμάτιο για εξετάσεις είχε έρθει η αστυνομία για να διερευνήσει περιστατικό κλοπής στον όροφο. Επομένως η ερώτησή μου ήταν περισσότερο ερώτηση απορίας και ανησυχίας για εμάς στο δωμάτιο.

 Οι εξελίξεις τρέχουν όπως και η μεγάλη έρευνα για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη της χώρας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης ανέφερε πως πρέπει να δημιουργηθεί μία τεχνική έκθεση από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα εξετάσουν τα ιατρικά δεδομένα που υπάρχουν ήδη στη δικογραφία, να ελέγξουν για τυχόν αντιφάσεις και βάσει αυτής της έκθεσης να κάνουν το αίτημα αποφυλάκισης.

 Η κατηγορουμένη δείχνει να μη καταλαβαίνει πως τα τρία της παιδιά δεν είναι πλέον στη ζωή, καθώς μιλά για αυτά σε χρόνο ενεστώτα και ζητά από τον δικηγόρο της, να πάει κοντά τους. Τέλος, όπως υποστήριξε το ρεπορτάζ του live news, το πρώτο πράγμα που ρώτησε η κατηγορούμενη τον δικηγόρο της ήταν το πότε θα αποφυλακιστεί, εκτιμώντας ότι το αίτημά της θα γίνει δεκτό.

 Την ίδια ώρα, αύριο στις 12.30 και για μισή ώρα, θα την επισκεφτούν οι γονείς της και η αδερφή της και θα ακολουθήσει μετά νέα συνάντηση με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

 Παράλληλα, αναμένεται αύριο να διευθετηθεί και το αίτημά της για την τηλεόραση στο κελί.