Τα social media της Ρούλας Πισπιρίγκου ερευνούν οι αρχές, προκειμένου να βρεθούν χρήσιμα στοιχεία που θα συμβάλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται. 

Ανάμεσα στα όσα ερευνούν οι αρχές είναι και οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Στην έρευνα, αίσθηση έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η σκηνή γνωστης ελληνικής ταινίας, με την οποία φαίνεται να είχε ιδιαίτερη σχέση η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για την ταινία «Ευτυχία», η οποία πραγματεύεται τη ζωή της κορυφαίας ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η σκηνή που ανέβασε στο facebook

Το πρώτο βίντεο που έχει ανεβάσει στο facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ παρακολουθεί στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη ταινία, είναι από τη σκηνή κατά την οποία η Καριοφυλλιά Καραμπέτη ως Ευτυχία, μαθαίνει για το θάνατο της κόρης της από καρκίνο, βγαίνει στο δρόμο και φωνάζει με μια σπαρακτική κραυγή τον πρώην σύζυγό της ο οποίος έχε φύγει από τη ζωή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβασε τη σκηνή που τράβηξε από το κινητό της στις 27 Ιουλίου 2020.



Λίγους μήνες μετά, στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, ανεβάζει και την επόμενη σκηνή της ταινίας που η πρωταγωνίστρια ουρλιάζει για τον θάνατο της κόρης της.

Είναι η στιγμή που η Καραμπέτη ουρλιάζει «έχασα την κόρη μου». Το 2019 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε χάσει τη Μαλένα.