Στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 04/04/2022 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απολογία της.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» επεσήμανε ότι στο προσεχές διάστημα θα έχουμε εξελίξεις αναφορικά με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Θα υπάρξουν νέα δεδομένα

«Θα μπουν όλα τα πράγματα, νομίζω στη θέση τους. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα στις έρευνες. Ουσιαστικά νομίζω προς την κατεύθυνση που λίγο πολύ γνωρίζουμε, χωρίς να σπεύσω να προκαταλάβω ο,τιδήποτε. Μετά τη φυλάκιση της κυρίας Πισπιρίγκου, θα φτάσει σε μία κάθαρση και σιγά - σιγά θα κατηφορήσει αυτή η υπόθεση που είναι τώρα στην έξαρσή της. Αρκεί να μην ξεχάσουμε.


Διαπιστώθηκαν ουσιαστικά τέσσερις θάνατοι, γιατί η Τζωρτζίνα έχει ουσιαστικά πεθάνει δύο φορές, άσχετα αν έγινε η ανάνηψη και σώθηκε.

Να δούμε εάν υπάρχουν συνεργοί

Νομίζω ότι θα υπάρχει μία πλήρης κάθαρση και αυτή η εντολή έχει δοθεί και από τον κ. Θεοδωρικάκο και τον κ. Οικονόμου, να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Να δούμε εάν υπάρχουν συνεργοί και σε ποιον βαθμό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία οικογενειακή συνωμοσία μίας πολύ μεγάλης ομάδας ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά στη «Μεγάλη Εικόνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Η κατηγορούμενη όσο μιλούσε τόσο εξέθετε τον εαυτό της



Η κατηγορούμενη σε μία αδιέξοδη τακτική στρέφεται κατά των γιατρών