Σε ένα από τα δύο ειδικά κελιά  που υπάρχουν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων που δεν έχει καν νούμερο, θα τοποθετηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να προφυλακιστεί.

 Η 33χρονη τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της μπαίνει σε ειδικό καθεστώς προκειμένου να μην υπάρξουν «θερμά» επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα ακόμη και τη ζωή της, αφού οι πληροφορίες των αρμοδίων αρχών κάνουν λόγο για ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο αναμένεται να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο μόλις η κατηγορούμενη, περάσει το κατώφλι των φυλακών όπου και θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, απασχόλησε σοβαρά το θέμα της Πισπιρίγκου και έτσι λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες και την κοινωνική κατακραυγή για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ίδια αλλά και ένταση στο σωφρονιστικό κατάστημα.

  Έτσι, αποφασίστηκε να οδηγηθεί για δύο ημέρες σε καραντίνα λόγω του προτοκόλλου για των κοροναϊός και στη συνέχεια στο ένα από τα δύο ειδικά κελιά που δεν έχει αριθμό, όπου φυσικά δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες. Στο ειδικό αυτό καθεστώς κράτησης, δεν προβλέπεται κοινός προαυλισμός.

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της συγκεκριμένες ώρες προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της.