Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών συγκλονίζει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική δουλειά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Open και αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014.

Όπως είπε το Χαμόγελο δέχτηκε τον Αύγουστο του 2014 μια καταγγελία, που αναφερόταν ότι η μητέρα της 10 μηνών Τζωρτζίνας εθεάθη να χτυπά το μωρό με τα χέρια της.

Τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, ωστόσο δε διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να ερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση.