Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας.

Η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση, γνωστή και από την συμμετοχή της στην εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε το Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή για την 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η κατηγορούμενη έδειχνε ένας άνθρωπος που μπορούσε να χειριστεί τα πάντα», ανέφερε η ψυχολόγος – νευροψυχολόγος, Ναταλί Βέλτση, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha, για την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως διευκρίνισε η κυρία Βέλτση, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «ψυχωτικός ασθενής, δηλαδή σαν ένας ασθενής που, λόγω της ασθένειάς του, δεν ξέρει τι κάνει. Άτομα που έχουν διαταραχές ή σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή, δεν ξέρουν τι κάνουν και πολύ συχνά επιτίθενται αμυνόμενοι», εξήγησε η ψυχολόγος.

Αναφερόμενη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Ναταλί Βέλτση τόνισε πως: «Η όλη συμπεριφορά της, δηλαδή βλέπουμε έναν άνθρωπο που ήλεγχε τα πάντα, προσπαθούσε να χειριστεί τα πάντα, γύρευε καταστάσεις», δείχνει πως ξέρει τι κάνει.

«Άλλωστε κοντά στους θανάτους, αν είμαι ένας ψυχωτικός ασθενής που δεν ξέρω τι κάνω, δεν πάω να σκοτώσω κάποιον και μετά είναι σαν μη συνέβη τίποτα. Αν βρισκόταν σε επεισόδιο θα είχε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, και θα είχε γίνει αντιληπτό από όλους. Αυτά διαρκούν μια ζωή, δεν πάω το κάνω και μετά είμαι καλά. Δείχνει ότι τα είχα 400. Είναι ανάλγητος άνθρωπος, δεν νιώθει ντροπή τύψεις πόνο. Άλλο η ψύχωση με τον σύντροφο της. Το θέμα της είναι το “εγώ” και το “να καταφέρω τον στόχο μου”», ανέφερε επίσης.

Επιπλέον, η ψυχολόγος κλήθηκε να σχολιάσει την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μέσα από την οποία διαχωρίζει για πρώτη φορά πλήρως τη θέση του, από την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δείχνει σαν να ήταν απών από το σπίτι του» είπε η κυρία Βέλτση.