Για τους λεπτούς χειρισμούς, την δυσκολία στην συλλογή των στοιχείων, αλλά και για ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα έγκλημα, μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Ειδικότερα, ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε στο LIVE NEWS για την αστυνομική έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, σημειώνοντας αρχικά ότι αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του από το Ανθρωποκτονιών, που άφησαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάτρα προκειμένου να εξιχνιάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 «Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία» σημείωσε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, προσθέτοντας ότι «η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη».

 «Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.