Με κομμένη την ανάσα, με οργή, με σοκ και αποτροπιασμό το πανελλήνιο παρακολουθεί τις αποκαλυπτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με την μητέρα των τριών κοριτσιών να κατηγορείται για ανθρωποκτονία για την μια από τις τρεις κόρες της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία σύμφωνα με τις αρχές, κατέληξαν ότι θεωρείται ύποπτη η μητέρα για την χορήγησή της γι’ αυτό και συνελήφθη.

Η εισαγγελέας ανέφερε πως η 33χρονη κατηγορούμενη είναι ικανή να κάνει και άλλα εγκλήματα.

 Πως έφτασαν στα ίχνη του εκλήματος

Από τις μέρες ευτυχίας με ορόσημα τον γάμο και τις γεννήσεις των παιδιών της, στην σκοτεινή περίοδο των θανάτων, της διάστασης με τον σύζυγό της και τις αινιγματικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο που προκάλεσαν αίσθηση.

 Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας κ έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε μια υπόθεση θρίλερ. Να επαναλαμβάνει ότι δεν έχει κάνει κανό στα παιδιά της.

 Να μιλάει για καχύποπτους που την έχουν στοχοποιήσει άδικα, να περιγράφει τις τελευταίες στιγμές των παιδιών της, που έπαιξαν και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των γεγονότων και να στέλνει τα δικά της μηνύματα, με ορισμένες αντιφάσεις να προβληματίζουν.

 Μπροστά στην κάμερα είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά το 2015. Τότε που τίποτα δεν έμοιαζε με το σήμερα. Τότε που η παρουσία της στα γήπεδα, ως διαιτητής ποδοσφαίρου προκαλούσε εντύπωση…

 Ήταν η εποχή που είχε φέρει στον κόσμο τη Τζωρτζίνα, λίγο πριν γεννηθεί η δεύτερη κόρη της Μαλένα. Μια εποχή που έδειχνε ευτυχισμένη και δήλωνε ευλογημένη…

 Οι σκοτεινές μέρες στη ζωή της μητέρας

Ήταν άνοιξη του 2019. Η Μαλένα φεύγει από τη ζωή και η 33χρονη ενώ δημόσια ευχαριστεί τους γιατρούς που όπως έλεγε έκαναν τα πάντα για να σώσουν το παιδί της, κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου…

 Στην κατάθεσή της όμως, αφήνει σοβαρότατες αιχμές και τονίζει πως οι γιατροί τις πιο κρίσιμες στιγμές, δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν…

 Οι αναρτήσεις της, αρχίζουν να προκαλούν ερωτήματα. Κάνει λόγο για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που δεν είχε αναφέρει στους γιατρούς των παιδιών της και δίνει συμβουλές ως νοσηλεύτρια παρότι αργότερα η ίδια θα πει, ότι δεν είχε γνώσεις.

 Η αλληλουχία των γεγονότων είναι τρομακτική. Τα επόμενα χρόνια αρχίζει μια ιδιότυπη σκυταλοδρομία θανάτων που συμπίπτει χρονικά με τις κρίσεις στο γάμο της…

 Την άνοιξη του 2021 χάνεται αναπάντεχα η μικρή Ίριδα και ένα μήνα μετά μπαίνει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα που παθαίνει ανακοπή. Είναι μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο που είχε ζητήσει, με τις ερωτήσεις της, για το αν υπάρχουν κάμερες μέσα στο δωμάτιο να προβληματίζουν. Η ίδια θα πει αργότερα ότι το έκανε γιατί φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής όσο έλειπε…

 Η υπόθεση μετατρέπεται σε θρίλερ μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας τον περασμένο Γενάρη και το κινητό της τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει από συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους.

 Τίποτα πια δεν μοιάζει με τα όσα συνέβαιναν και ζούσε πριν από μία δεκαετία. Στα 33 της χρόνια έχει γίνει το πρόσωπο που προκαλεί συζητήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Με την ίδια πολλές φορές, να δείχνει σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει, πως όλο αυτός ο θόρυβος γίνεται για τους θανάτους των δικών της παιδιών.

 Η χθεσινή της σύλληψη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ανοίγει όπως φαίνεται ένα νέο κεφάλαιο τόσο στην πολύκροτη υπόθεση, όσο και στη δική της ζωή.