Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αίνιγμα παραμένει πού βρίσκεται ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Πρόκειται για ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση - θρίλερ.

Ο 30χρονος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όλο αυτό το διάστημα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα.

«Όλο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων», δήλωνε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα κλεισμένος στον εαυτό του, λένε οι πληροφορίες.

Περιμένει όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές να ενημερωθεί επίσημα για τα στοιχεία που έχουν προκύψει και αμέσως μετά, είναι πολύ πιθανό να λύσει τη σιωπή του, μπροστά στις κάμερες.

Μέχρι και χθες συνέχιζε να δουλεύει στην Πάτρα, με όσους τον αναγνώριζαν στην πόλη να τον σταματούν και να τον ρωτούν για τις εξελίξεις που υπάρχουν. Για το τι γνωρίζει και δεν έχει πει σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση.

Στο στενό του περιβάλλον ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να επιμένει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Όπως επιμένει, η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε.