Η τελευταία πράξη του δράματος με τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, γράφτηκε χθες με τη σύλληψη της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ώρα που το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από τις εξελίξεις, οργή προκαλεί και η συμπεριφορά συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (30.03.2022).

Συγκεκριμένα, συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του MEGA, όπως καταγγέλλει η ίδια, χτυπώντας την.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η συνάδελφος βρισκόταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου που είχε μαζευτεί πολύς κόσμος.

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του σταθμού βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και της ζωντανής μετάδοσης των γεγονότων.

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φορώντας κουκούλα, και πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το
άλλο της έριξε μπουνιά, όπως η ίδια ισχυρίζεται στην κοιλιά.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα.

Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε.