Απ’ την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και πως της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω απ’ το σπίτι της με τις εικόνες να καταγραφούν την οργή του. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που απειλούσαν με λιντσάρισμα όσους ήταν μέσα.

Γείτονες της οικογένειας των τριών παιδιών, αλλά και κάτοικοι της Πάτρας, βρίσκονταν εκεί για ώρες και εξοργισμένοι φώναζαν «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό». Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε σπεύσει και ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τυχόν επεισόδια καθώς το πλήθος ήταν εκτός ελέγχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή υπήρξε ένταση με τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που άνοιξε η πόρτα για να μπει μέσα η πρώτη. Μάλιστα κάποιος έγραψε «θάνατος στους παιδοκτόνους» στο παράθυρο του σπιτιού της…

Δείτε σχετικά βίντεο


Τελικά οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκονταν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου 27, όπως μεταδίδει το flamis.gr, γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα έφυγαν. Πλήθος κόσμου και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν εκεί μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι ήταν η αδελφή της Δήμητρα, η μητέρα της, ο πατριός της και ένα ακόμη άτομο. Φεύγοντας πήραν κάποια πράγματα, έκλεισαν και κλείδωσαν το σπίτι.