Σοκάρει η είδηση περιστατικού άγριας βίας που ξεκίνησε μέσα σε αθλητικό χώρο τους Κιλκίς και είχε απρόσμενη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή, κατά τη διάρκεια αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις ομάδες του Απόλλωνα Πευκοδάσους και του Μακεδονικού Γρίβα τσακώθηκαν σοβαρά δύο ποδοσφαιριστές των αντίπαλων ομάδων.

Μετά την αποβολή τους από το ματς, οι δύο παίκτες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του γηπέδου. Τότε ο 36χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον 29χρονο, αλλά αυτός αρνήθηκε να ανταποδώσει.

Όταν η ομάδα των φιλοξενούμενων αποχώρησε από το γήπεδο, κάποιοι οπαδοί της ομάδας ειδοποίησαν τον προπονητή του Απόλλωνα, και ορισμένους παίκτες ζητώντας τους να πουν στον 36χρονο να μη φύγει μόνος του, γιατί του την έχει στημένη ο 29χρονος.

Όταν ο 36χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από το γήπεδο συνειδητοποίησε πως τον ακολουθούσαν τέσσερα αυτοκίνητα. Όταν έφτασε στο Πολύκαστρο, τον πλησίασαν 10 άτομα μαζί με τον 29χρονο δράστη και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο 36χρονος εγκλωβίστηκε και αφού τον έριξαν κάτω άρχισαν να τον χτυπούν άγρια και σταμάτησαν μόνο όταν ο άτυχος άνδρας -που είναι πατέρας δύο παιδιών- δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν έξι άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται άλλα δύο.