Μια ουσία – μυστήριο αποκαλύπτει το LIVE NEWS, η οποία βρέθηκε όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, προβληματίζει τις αρμόδιες αρχές που διενεργούν την έρευνα για το θρίλερ της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», πρέπει να έχει βρεθεί μία παραπάνω ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας πέρα από τα φάρμακα που έπαιρνε.

 Το LIVE NEWS αποκάλυψε ότι ηΤζωρτζίνα φαίνεται πως έπαιρνε φάρμακα μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά που δίνονταν στις ίδιες δόσεις στη ΜΕΘ και την Παιδιατρική Πατρών, καθώς και το Νοσοκομείο Παίδων. Τα φάρμακα αυτά δεν της είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ενώ γιατροί σημειώνουν πως αυτά τα φάρμακα δεν προκαλούν ανακοπές και τα λαμβάνουν πολλά παιδιά.

 Επιπλέον, τα φάρμακα αυτά δεν τα λάμβαναν η Μαλένα και η Ίριδα, επομένως οι γιατροί αποκλείουν ότι αυτές οι ουσίες μπορούν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον αιφνιδιαστικό θάνατο της Τζωρτζίνας. Σημειώνεται ότι η καρδιά της 9χρονης ήταν σε άριστη κατάσταση.

 Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο LIVE NEWS  οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν δείχνουν σαφείς παράγοντες ασφυξίας, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή άλλη παθολογική αίτια θανάτου. Ωστόσο δείχνουν μία ουσία που προβληματίζει και θα αναζητηθούν ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα ευρήματα σε ήπαρ και πνεύμονα και θα ακολουθήσει σύγκριση με τις ουσίες της φαρμακευτικής αγωγής.

 Μία σημαντική πληροφορία έρχεται από την παιδίατρο που παρακολουθούσε τα παιδιά, η οποία, σύμφωνα με το LIVE NEWS  αναφέρει ότι η Ίριδα είχε εξεταστεί καρδιολογικά δύο μήνες προτού αποβιώσει και δεν είχε εντοπιστεί βραδυκαρδία, πράγμα που θα συνέβαινε εάν είχε αγενεσία φλεβοκόμβου.