Νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι φωνές και τα ουρλιαχτά 2 μικρών παιδιών σήκωσαν στο πόδι την ήσυχη γειτονιά επί της οδού Ναυπάκτου στο Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα, η θεία είχε πετάξει τα δύο ανίψια της από το μπαλκόνι σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στην περιοχή. Μαζί με τα παιδιά πέταξε και τις γλάστρες λίγο πριν πέσει και η ίδια στο κενό.

Η 42χρονη θεία των παιδιών φέρεται να διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με τη μητέρα των ανήλικων και στη συνέχεια να προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ο πατέρας των παιδιών απουσίαζε απο το σπίτι. Τα δύο αδελφάκια σώθηκαν από θαύμα…η μητέρα τους σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να συνεφέρει τα παιδιά της που έζησαν τον απόλυτο τρόμο.

Με ελαφρά τραύματα η 3χρονη Αθηνά και ο 5χρονος Ανδρέας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Η 42χρονη θεία τους η οποία τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι μετά την πτώση της παραμένει στο «Θριάσιο» φρουρούμενη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε οικογενειακή τραγωδία.