Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.

Φίλη της οικογένειας ισχυρίζεται πως όταν έφυγε από τη ζωή το πρώτο παιδί, η Μαλένα, η μητέρα απευθύνθηκε σε μια κυρία που κάνει μάγια.


Τι λέει η μαρτυρία

«Η Ρούλα πίστευε πολύ σε μάγια και γλωσσοφαγιά. Μάλιστα, μετά το θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και για αυτό χάθηκε το παιδί. Σε κοντινούς ανθρώπους μιλούσε συχνά για την κακοτυχία της, την οποία και απέδιδε σε μάγια», είπε χαρακτηριστικά η φίλη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1.

«Άκουσα πριν από λίγες ημέρες να λέει κάποιος από το περιβάλλον της ότι πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των παιδιών της. Αυτό δεν ισχύει. Πληρώνει άνθρωπο για να της τα ανάβουν. Λένε ότι δεν πηγαίνει να επισκεφτεί τα παιδιά της. Ίσως να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, δεν ξέρω», πρόσθεσε το συγκεκριμένο πρόσωπο.


Η συμπεριφορά της μητέρας στη διάρκεια νοσηλείας της Τζωρτζίνας

Παράξενη ήταν η συμπεριφορά της μητέρας, ακόμη και την περίοδο που ένα από τα κορίτσια της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, προβλήθηκε η ανατριχιαστική μαρτυρία μιας γυναίκα που εμφανίστηκε ως νοσηλεύτρια και ισχυρίστηκε πως το διάστημα που η μεγάλη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της εμφανιζόταν στο θεραπευτήριο φορώντας μαγιό και λέγοντας στις νοσηλεύτριες πως το απόγευμα δεν θα βρισκόταν κοντά στο παιδί της, επειδή θα πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα.

Στην εκπομπή μίλησαν δημοσιογράφοι από την Πάτρα και ανταποκριτές, κάνοντας λόγο για έκδοση τουλάχιστον ενός εντάλματος σύλληψης ή προσαγωγής, ίσως και εντός της ημέρας, για την πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Τέλος, σε ντοκουμέντο που προβλήθηκε τη Δευτέρα στο Mega, ιδιοκτήτρια κέντρου αποκατάστασης μετέφερε διάλογο που είχε με τη μητέρα, ενώ το κορίτσι της ήταν σε δεινή κατάσταση και δεν τρεφόταν κανονικά.

Η μητέρα φέρεται να επέμενε να φροντίσει το κέντρο το παιδί, παρότι ενημερώθηκε πως λόγω απουσίας της εξειδικευμένης νοσηλεύτριας, αυτό δεν μπορούσε να γίνει.

Στην αποστροφή της ιδιοκτήτριας του κέντρου πως «εγώ δεν μπορώ ούτε νερό να δώσω στο κορίτσι», η μητέρα της απάντησε, όπως ισχυρίστηκε, πως για το διήμερο, «δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό. Δεν έχει και 40 βαθμούς Κελσίου έξω».