Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

Η ανακρίτρια έλαβε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέθεσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι από την αρχή, αλλά δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Έτσι, η ανακρίτρια έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα και αναμένεται η πρότασή του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, 9 Μαρτίου, η εκπομπή «Tlive» έφερε στο φως τις καταθέσεις δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου, ενός ρεσεψιονίστ και ενός υπαλλήλου σεκιούριτι, οι οποίοι είδαν τη Γεωργία Μπίκα στο ξενοδοχείο, ενώ, όπως μετέδωσε η εκπομπή, η απόφαση της ανακρίτριας στηρίχθηκε, μεταξύ άλλων, και σε αυτές τις δύο καταθέσεις.

Οι καταθέσεις των δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου για τη Γεωργία Μπίκα

Ο υπάλληλος από τη ρεσεψιόν φέρεται να κατέθεσε για τη Γεωργία Μπίκα: «Κάποια στιγμή είδα στην κάμερα μία κυρία να έρχεται στο ξενοδοχείο και να στέκεται από έξω. Βγήκα έξω, τη ρώτησα αν χρειάζεται κάτι και τότε κατάλαβα ότι ήταν μία κυρία που είχε μπει και νωρίτερα. Της άνοιξα την πόρτα, μπήκε στο ξενοδοχείο και μου είπε ότι θέλει ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο το πλήρωσε με μετρητά. Μετά η κυρία ανέβηκε στον 5ο όροφο, όπου είχε κλείσει το δωμάτιο. Παρατήρησα όμως μέσω της εφαρμογής ότι δεν μπήκε στο δωμάτιο που είχε κλείσει. Τότε κάλεσα τον συνάδελφο να βοηθήσει μήπως χρειαζόταν βοήθεια η κυρία για να μπει στο δωμάτιο. Ο συνάδελφος ανέβηκε στον 5ο όροφο, με κάλεσε ξανά και μου είπε ότι η κυρία του απάντησε πως πάει στο 401. Στο δωμάτιο που έκλεισε, δεν μπήκε ποτέ. Μπήκε μόνη της στο ασανσέρ και από τον 5ο όροφο πήγε στον 4ο όροφο».

«Ανέβηκα στον 5ο όροφο και συνάντησα την κοπέλα. Τη ρώτησα μήπως συνέβη κάτι και δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο. Την ξαναρώτησα: ''Δεν μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;'' και μου απάντησε: ''Όχι, στο 401 πάω''. Της είπα και εγώ: ''Με συγχωρείτε, μπορεί να έκανα κάποιο λάθος''. Η κοπέλα έκανε κάποια βήματα και πήγε προς το ασανσέρ. Πήρε το ασανσέρ, κατέβηκε στον 4ο όροφο και κατευθύνθηκε προς το 401, 402. Εκείνη τη στιγμή άκουσα ανδρικές φωνές, απευθυνόμενες στην κυρία, ''χτύπησες και δεν σου άνοιξαν;'' και άλλη μία ''γιατί δεν μπαίνεις;''. Στη συνέχεια άκουσα χτύπημα πόρτας και άκουσα να εισέρχεται στο δωμάτιο 401», φέρεται να κατέθεσε ο υπάλληλος σεκιούριτι.