Σκηνές απείρου κάλλους στην Πάτρα, με ένα νεαρό να καταλήγει με χειροπέδες. Ήταν εκείνος που ανέβηκε πάνω στο περιπολικό και άρχισε να χορεύει, με τους αστυνομικούς να βλέπουν τα πάντα…

Ο νεαρός τα είχε πιει και είπε να το ρίξει στο χορό. Μόνο που για πίστα, προκειμένου να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες, χρησιμοποίησε ένα περιπολικό! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν παρέα νεαρών που νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής βρέθηκε κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οδό Ερμού, όπου εντόπισε το περιπολικό σταθμευμένο. Τότε ο νεαρός ανέβηκε πάνω στο καπό του και άρχισε να χορεύει.

Όμως δεν μπόρεσε για ώρα να κάνει επίδειξη των χορευτικών του δυνατοτήτων γιατί αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με το tempo24, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του, που έφτασαν για να παραλάβουν το μεθυσμένο γιο τους, καθώς με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη προ δύο περίπου εβδομάδων στη Λαμία και φαίνεται ότι ο πιτσιρικάς θέλησε να μιμηθεί τους νεαρούς.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Μαρτίου 2022