Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
xioni_sxoleia_dytiki_makedonia
Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπιάνκα: Προβλήματα στη Δυτική Μακεδονία λόγω χιονοπτώσεων - Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Έκτακτες αποφάσεις για την ασφάλεια των μαθητών

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.  Μάλιστα, με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, σήμερα, Τετάρτη 2 Μαρτίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης, στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Φλώρινα και Κοζάνη

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, στο δήμο Κοζάνης και στο δήμο Βοίου θα λειτουργήσουν στις 10.00 πμ. Στο δήμο Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15πμ.