Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην οδό Μουζέλη στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας ξέσπασε φωτιά στο σπίτι μίας γυναίκας με κινητικά προβλήματα.

Αναφέρεται ότι η φωτιά δεν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, βρέθηκε άθιχτη. Πιθανολογείται ότι η 63χρονη γυναίκα ίσως αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και έτσι ξέσπασε η φωτιά.

«Βοήθεια! Έλα γρήγορα καίγομαι»

Μέσα στην απελπισία της και στην προσπάθεια της να σωθεί η 63χρονη, εφόσον δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω των κινητικών προβλημάτων της, τηλεφώνησε σε μία αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε. Φώναζε απεγνωσμένα «βοήθεια! Έλα γρήγορα καίγομαι».

Πράγματι, η γυναίκα έφτασε γρήγορα στο σημείο, ενώ παράλληλα οι γείτονες προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά με τα λάστιχα, αλλά δυστυχώς η γυναίκα κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι της. Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε σε λίγα λεπτά στο σημείο και κατέσβησε γρήγορα τη φωτιά, όμως για την 63χρονη ήταν ήδη αργά.

Τέλος, το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το χαμό της 63χρονης γυναίκας.

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής