Συγκλονίζει ο 22χρονος Λευκορώσος, που σώθηκε από το Euroferry Olympia, που έπιασε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας. Όπως σημείωσε ο νεαρός: «Ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι σώθηκε».

Συγκεκριμένα, μετά από 55 ώρες μέσα στο πλοίο ο νεαρός άνδρας, κατάφερε βγήκε ζωντανός και μίλησε στο Mega για τις δραματικές στιγμές που βίωσε στο πλοίο. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι έχει τραβήξει βίντεο όσο ήταν μέσα στο πλοίο και τα έχει δώσει στις αρχές.

«Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου», ανέφερε ο 22χρονος Λευκορώσος και συμπλήρωσε: «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο νοσοκομείο».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά» υπογράμμισε και τόνισε πως και ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. «Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα, δεν έβλεπα κανέναν δίπλα μου», πρόσθεσε.

«Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη, το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Είμαι Λευκορώσος και οι Λευκορώσοι ποτέ δεν τα παρατάνε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο», είπε ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πλοίο, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για τους αγνοούμενους.