Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει τον τιτάνιο αγώνα της για να επουλωθούν οι πληγές στο σώμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Η ίδια μάλιστα, έχοντας τεράστιο ψυχικό σθένος, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τη νέα της καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντώντας σε ερωτήσεις followers της, αναφέρθηκε σε μια σειρά από stories στην κατάσταση της υγείας της, την αυτοπεποίθησή της, ενώ αποκαλύπτει ότι σύντομα θα βγάλει τη μάσκα.

«Σύντομα θα βγάλω τη μάσκα»

«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ίδια σημειώνει ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της.

Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: «Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Δείτε τις εικόνες

Ιωαννα_Παλιοσπυρου_μετα_το_χειρουργειο__1_
Ιωαννα_Παλιοσπυρου_μετα_το_χειρουργειο__2_
Ιωαννα_Παλιοσπυρου_μετα_το_χειρουργειο__3_
Ιωαννα_Παλιοσπυρου_μετα_το_χειρουργειο__4_