Μπορεί να είναι μοντέλο όμως έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Ο λόγος για το τοπ μόντελ,  την 23χρονη Όλγα Καλογήρου, που εκτός από το modeling της αρέσει ο αθλητισμός, ενώ έχει έντονη διάθεση για κοινωνική προσφορά.  Η καστανόξανθη καλλονή στο παρελθόν έχει υπάρξει μπασκετμπολίστρια όμως λόγω ενός προβλήματος υγείας σταμάτησε. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.gr για το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει την μεγάλη της αγάπη.





«Όταν πήγαινα Λύκειο έπαιζα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά πήγα για να κάνω το χατίρι του πατέρα μου γιατί ήταν και εκείνος μπασκετμπολίστας.
Στην ομάδα συνάντησα έναν προπονητή ο οποίος από την πρώτη μέρα μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Όχι μόνο σε μένα αλλά και στις υπόλοιπες κοπέλες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυταρχικός . εκτός του ότι μας έβριζε και μας μίλαγε άσχημα μονίμως όταν κάναμε κάποιο λάθος στην προπόνηση ή σε έναν αγώνα μας φερόταν απαίσια. Μας αντιμετώπιζε σαν να μην υπάρχουμε για τουλάχιστον μια με 2 εβδομάδες σαν τιμωρία και έβαζε και το περιβάλλον της ομάδας μας φέρονταν έτσι». Όπως αποκαλύπτει η Όλγα Καλογήρου, όλη αυτή η ατμόσφαιρα στο τέλος τις προκάλεσε προβλήματα υγείας.



«Επειδή παράλληλα με το μπάσκετ είχε και το σχολείο έβλεπα ότι δεν μπορώ ν ανταπεξέλθω και έτσι ξεκίνησα να παθαίνω κρίσεις πανικού, σε βαθμό που δεν πήγαινα σχολείο, ούτε στο μπάσκετ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω αυτόν τον άνθρωπο. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να το αντιμετωπίσω αλλά ο συγκεκριμένος προπονητής σε όποια ομάδα πηγαίναμε μετά συνέχιζε να κοροϊδεύει και να δημιουργεί κλίμα εχθρικό προς το πρόσωπό μας. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα όλα αυτά που μου έχει κάνει. Να φανταστείς ήμουν τραυματισμένη και είχαμε συμφωνήσει όλη η ομάδα και οι παράγοντες ότι δεν θα παίξω. Πήγα στον αγώνα δεν είχα πάρει φυσικά τα ρούχα πήγα για να δω τον αγώνα και έρχεται προς το μέρος μου νευριασμένος με φωνές και μου λέει «μπες τώρα μέσα άλλαξε θα παίξεις κανονικά». Φοβήθηκα. Του είπα «δεν μπορώ να παίξω είμαι τραυματισμένη» και μου απάντησε «δεν αποφασίζεις εσύ ούτε κανένας άλλος αποφασίζω εγώ για το τι θα κάνεις» και έτσι έπαιξα κανονικά. Με έχει «τραυματίσει» τόσο ψυχολογικά που δεν ξέρω πότε θα το ξεπεράσω».

Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος

Instagram: kalogirou_olga