Νέα μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από πέντε γυναίκες σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου που ήδη κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κοπέλας, για τον οποίο έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες καταγγέλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Οι γυναίκες μάλιστα δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, χρονολογίες και τόπους.

Στη μήνυση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πέντε γυναίκες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος των γυναικών, Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

«Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.