Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, άλλο ένα στοιχείο που αφορά την μικρή Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο κοριτσάκι της οικογένειας που «έφυγε» τελευταίο, και προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός ότι το παιδί όσο νοσηλευόταν στη μεγάλη αίθουσα της μονάδας εντατικής θεραπείας δεν παρουσίαζε επιπλοκές. Όλα τα προβλήματα παρουσιάζονταν ξαφνικά και πάντα όταν το παιδάκι ήταν πια σε δικό του δωμάτιο. Αυτό, είναι ένα στοιχείο, που σύμφωνα με το Live News, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Αστυνομίας.

Τα βίντεο που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποια στιγμή οι γιατροί ζήτησαν από τους συγγενείς του παιδιού, να τραβούν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό με την υγεία της μικρής. Οι συγγενείς όντως τράβηξαν κάποια βίντεο τα οποία όμως, δεν δείχνουν να αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η μικρή Τζωρτζίνα.

Τα βίντεο αυτά, αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας έφερε ξανά κοντά τους γονείς της

Άλλο ένα στοιχείο που αποκαλύπτεται για την συγκεκριμένη οικογένεια της Πάτρας, είναι ότι οι γονείς αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους. Μάλιστα, όταν «έφυγε» το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, η μικρή Ίριδα, στο σπίτι δεν ήταν ο πατέρας. Εκείνο το βράδυ ήταν η μητέρα με την θεία του παιδιού.

Σύμφωνα με το Live News, το ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά, όταν η μικρή ΤΖωρτζίνα, μπήκε στο νοσοκομείο.