Ο αδικοχαμένος Mad Clip που έφυγε από τη ζωή στα 34 χρόνια του τον Σεπτέμβριο του 2021 έπειτα από τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

Με πρόθεση να τιμήσουν ακόμα μία φορά τον ίδιο και το μουσικό του έργο, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip. Θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα. Ο δίσκος «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν από το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk. Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Επίσης, ο δίσκος θα περιλαμβάνει ένα ή δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip. Την παραγωγή του δίσκου θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του, και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.

«Τα λεφτά φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο»

Για την κυκλοφορία αυτού του τελευταίου δίσκου, αλλά και για τα δικαιώματα από τα τραγούδια του, μίλησε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ Παναγιώτης Αναστασόπουλος. «Αυτό που ξέρω είναι ότι η μάνα του έχει κάποιο δικηγόρο και λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα από τα καινούργια τραγούδια, τα παλιά δεν ήταν πουθενά. Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί από όλο αυτό. Τα λεφτά του φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο. Ρώτησα τη μάνα του αν της έδωσε η Αρετή λεφτά και είπε όχι», δήλωσε ο παππούς του Mad Clip. Στη συνέχεια εξήγησε πως σύντομα θα έρθει ο μάνατζερ του τράπερ από την Αμερική, προκειμένου να βρεθεί λύση για τα τραγούδια του. «Στις 17 του μηνός έρχεται ο μάνατζερ αυτός από την Αμερική και μου είπαν ότι θα με φωνάξουν κι εμένα. Είναι μάνα και κόρη ας πούμε τώρα. Ό,τι δικαιώματα είναι, ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι ό,τι πάρει. Καταλάβατε; Εγώ αυτό που θέλω είναι να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην αυτό το τραγούδι που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/2