Οι δυο φίλοι του Άλκη που επέζησαν από τη φονική επίθεση θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά , μετά το περιστατικό με τους 12 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό των ίδιων.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε νωρίτερα ότι «την Παρασκευή θα γίνει στη γενική αστυνομική διεύθυνση αναγνώριση των φερομένων ως δραστών από τους επιζήσαντες. Θα γίνει και αποτύπωση συμπεριφορών» τόνισε σχετικά.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη διαδικασία για τους φίλους του Άλκη, καθώς θα «ξυπνήσουν» μνήμες από την εφιαλτική βραδιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο κ. Κούγιας τόνισε στη συνέχεια ότι έχει προκύψει ένα πρόβλημα και με τα όπλα. «Έχω ζητήσει να γίνει DNA στα όπλα. Γιατί τα όπλα θα μιλήσουν μέσω του DNA. Με πληροφόρησαν όμως ότι θα είναι μια δύσκολη διαδικασία γιατί τα έχουν πιάσει πολλά πρόσωπα», τόνισε.


Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 12ος κατηγορούμενος

Την ίδια στιγμή, προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη, πήρε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος παραδόθηκε, χθες το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακρίτρια, σύμφωνα με τον Αλ. Κούγια, έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων για να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φονικό, ενώ ο ποινικολόγος θα ζητήσει να ελεγχθούν οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.