Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
Σχολεια
Ελλάδα

Zεφύρι: Έπεσαν πυροβολισμοί κοντά σε σχολείο - Η διεύθυνση κάλεσε εκτάκτως τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους

Τα αντανακλαστικά του διευθυντή ήταν άμεσα και με τη σύμφωνη γνώμη του εστάλη μήνυμα σε όλους τους γονείς των μαθητών να παραλάβουν τα παιδιά τους συγκεκριμένη ώρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα

Aνάσταση παραμένει η περιοχή του Ζεφυρίου όπου τη Δευτέρα μετετράπη σε εμπόλεμη ζώνη, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε όχημα να σταματήσει για έλεγχο ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, από την καταδίωξη ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ενώ όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μετά την πρόσκρουση στον τοίχο, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, το γεγονός διαδραματίστηκε κοντά στο 1ο γυμνάσιο Ζεφυρίου, έχονας ως αποτέλεσμα να τεθούν σε συναγερμό διεύθυνση και καθηγητές του σχολείου, φοβούμενοι για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Τα αντανακλαστικά του διευθυντή ήταν άμεσα και με τη σύμφωνη γνώμη του εστάλη μήνυμα σε όλους τους γονείς των μαθητών να παραλάβουν τα παιδιά τους συγκεκριμένη ώρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα.

«Σας ενημερώνουμε κι αφού έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας, παρακαλείστε να παραλάβετε τους μαθητές στις 13.25. Η διαδικασία αυτή θα γίνει για λόγους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών μας».