Αποζημίωση ετοιμάζεται να διεκδικήσει η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατήγγειλε στις Αρχές για τη δημοσίευση προσωπικών ερωτικών στιγμών τους στο διαδίκτυο. Την ίδια στιγμή η ίδια δηλώνει απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα «και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων».

Ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά προκειμένου να αποζημιωθεί. Η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, ανέφερε: «Το χθεσινό ήταν το κομμάτι το ποινικό. Το κομμάτι το αστικό θα είναι το κομμάτι της αποζημίωσης, θα προχωρήσουμε για τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Το κομμάτι το αστικό αποδεικνύει ότι η εντολέας μου ήταν καθόλα αξιόπιστη», κατέληξε η δικηγόρος και πρόσθεσε: «Με βάση το ότι ήμασταν ενώπιον Πλημμελειοδικείου είχαμε την απόφαση αυτή, τη φυλάκιση των πέντε ετών, που είναι η μέγιστη ποινή που μπορεί ένα Πλημμελειοδικείο να επιβάλει. Δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό. Από την άλλη πλευρά, εμείς είχαμε ζητήσει να γίνει κακουργηματικής μορφής η δίωξη».

Η δικηγόρος της 30χρονης συνέχισε: «Δεν εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ούτε για να απολογηθεί ούτε για να ζητήσει συγγνώμη στην κοπέλα, ούτε για να δει πώς είναι, τίποτα απολύτως. Είναι επιλογή του πώς θα εκπροσωπηθεί. Οι δικηγόροι του επέμεναν ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει βλάβη. Ο συνήγορός του είπε ότι δεν φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας στο βίντεο. Αλλά και το γυμνό της σώμα είναι στοιχείο της προσωπικότητάς της και δεν θα έπρεπε να προβάλλεται σε τέτοιες σελίδες. Όποιος θέλει να εκτεθεί μπορεί να το κάνει μόνος του», υπογράμμισε η Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του. Επίσης του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Στο μεταξύ και η 28χρονη που έχει κινηθεί επίσης εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπως είχε αναφέρει ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας: «Θα καταθέσει αγωγή άνω των 200.000 ευρώ, παρότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και δεν καλύπτεται».


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11 Φεβρουαρίου 2022