Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τραγικές φιγούρες από την πρώτη στιγμή είναι οι γονείς του Άλκη, που δείχνουν με κάθε τους εμφάνιση το μεγαλείο της ψυχής τους.

Το πρωί, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκάλυψε ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα του παιδιού του.

«Στις 20.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του γιου μου» λέει και λέει «συλλυπητήρια» στα παιδιά που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους.

«Αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης» είναι τα λόγια του Άρη Καμπάνου σηματοδοτώντας την παρουσία τους, ως τη δική τους πρωτοβουλία ενάντια στην οπαδική βία.

«Οταν υπήρχαν εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά», επισημαίνει για τον γιο του.

Παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παρευρεθεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του.

«Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού», λέει και ευχαρίστει όλους όσοι παρευρέθησαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.