Αποφυλακίζεται υπό όρους και με διάταξη του ανακριτή Πατρών ο 47χρονος πυγμάχος από την Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο κατηγορούμενος αναμένεται να αποφυλακιστεί αύριο από τις δικαστικές φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείτο από τις αρχές του Ιανουαρίου, οπότε και είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα ο κατηγουρούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυήσεως 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής.

«Πριν από λίγη ώρα ο τακτικός Ανακριτής Πατρών κος Ρήγας, που εχειρίζετο την ανάκριση της υποθέσεως, κατόπιν καταγγελίας μιας ανήλικης και της μητέρας της που ισχυρίζοντο ότι έκανε ασελγείς πράξεις εις βάρος της αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου και να διατάξει την αποφυλάκισή του με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυήσεως 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μια φορά το μήνα στο Α.Τ. κατοικίας του», αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Κούγιας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο εντολέας του αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της, η 14χρονη είχε πει ότι ο προπονητής την ακουμπούσε σε όλες τις περιοχές του σώματός.

«Σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω και όλο και περισσότερη ώρα, αλλά εγώ δεν του είπα τίποτα, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα», διευκρίνισε η κοπέλα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι μετά την απολογία του κατηγορούμενου είχε προκύψει διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διαβιβαστεί η υπόθεση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, οι δικαστές του οποίου τελικά αποφάσισαν την προφυλάκισή του.