Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με μολότοφ που πέταξε ομάδα νεαρών έγινε τα ξημερώματα μια καφετέρια στο Κορωπί.



Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μια παρέα ανήλικων μαθητών είχαν πάει χθες το πρωί στην καφετέρια ως πελάτες και τους έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους καθώς έβαζαν τα πόδια τους στα τραπέζια και ενοχλούσαν τους υπόλοιπους πελάτες.



Ο επιχειρηματίας τους έκανε παρατήρηση και οι νεαροί αντέδρασαν. Φεύγοντας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και οι μαθητές τον απείλησαν πως θα επιστρέψουν.



Στις 2.30 τα ξημερώματα τρεις νεαροί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έσπασαν τη τζαμαρία της καφετέριας, έριξαν στο εσωτερικό 2 βόμβες μολότοφ και εξαφανίστηκαν. Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά στο μαγαζί και χτύπησε ο συναγερμός.

Ο πατέρας του επιχειρηματία άκουσε το συναγερμό και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη στο Κορωπί.




«Χτύπησε ο συναγερμός, ήρθα εδώ και είδα φωτιά να καίει μέσα και σπασμένο το τζάμι. Μετά ήρθε η αστυνομία. Από ο, τι είπε η γειτόνισσα, ήταν 3 παιδιά, έσπασαν το τζάμι και γέλαγαν κιόλας», είπε στο protothema.gr ο πατέρας του ιδιοκτήτη ο οποίος μπήκε μέσα στο μαγαζί για να σβήσει τη φωτιά.