Για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, ομαδικά όργια και χρήση ναρκωτικών καταγγέλλει μία γυναίκα τον πρώην σύντροφό της, διοργανωτή μεγάλων πάρτι, στην Αθήνα.

Στο μακρύ κατάλογο με τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις στην Ελλάδα ήρθε να προστεθεί η υπόθεση μιας γυναίκας που περιγράφει ανατριχιαστικά περιστατικά με τον πρώην σύντροφό της. Η γυναίκα έγραψε για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε σε ηλικία 15 ετών όταν γνώρισε τον τότε σύντροφό της, ο οποίος ήταν γνωστός στο χώρο της νύχτας. Συγκεκριμένα, ο άνδρας οργάνωνε πάρτι με techno μουσική σε πολλές περιοχές της Αθήνας, όπως το Γκάζι, και σε διάφορους χώρους, όπως πανεπιστήμια.

Η γυναίκα κατήγγειλε στη φεμινιστική οργάνωση «Κιλοτίνα» ότι ήταν ανήλικη όταν γνώρισε τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της άντρα. Η διαφορά ηλικίας, όπως ανέφερε η γυναίκα, ήταν βασικός παράγοντας για να έχει το πάνω χέρι στη σχέση ο τότε σύντροφός της. Μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε ακόμη και σε ομαδικούς βιασμούς κοριτσιών σε πάρτι. «Έμαθα πολλές κακοποιήσεις και ομαδικούς βιασμούς που έχει διαπράξει», αναφέρει η καταγγελία.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, ο τότε σύντροφός της αρχικά επιχειρούσε να την εντυπωσιάσει με μία ψεύτικη εικόνα. «Θαμπωνόμουν από τις υποκουλτούρες, οπότε στα μάτια μου φαινόταν cool. Πέρασαν επτά χρόνια για να καταλάβω τι άνθρωπο είχα δίπλα μου. Μου ασκούσε bullying, με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί του και με άλλους της αρεσκείας του. Ένα βράδυ με ακινητοποίησε στον καναπέ, με έφτυνε και με πίεζε να ανοίξω τα πόδια μου». Μάλιστα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τόσο ο πρώην της όσο και οι φίλοι του είχαν εκσπερματίσει πάνω της.

Εκτός από την κακοποίηση, φέρεται να της έδωσε ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 16 ετών. «Μου έδινε ναρκωτικά από τα 16 μου. Συχνά μου έλεγε πόσο ακίνδυνα είναι όλα αυτά. Ήμουν ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του. Με είχε χρησιμοποιήσει για να κουβαλήσω και μικροποσότητες. Όταν μετά από χρόνια ήθελα να ζητήσω βοήθεια για τον εθισμό μου, με κορόιδευε. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο ψυχολογική. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να γίνεται σωματικά παρεμβατικός», υποστήριξε η γυναίκα. Το θύμα ανέφερε ότι για πολλά χρόνια ήταν στόχος απειλών προκειμένου να μην αποκαλύψει τη χρήση ναρκωτικών από την παρέα του δράστη. Όπως υποστήριξε, ο πρώην σύντροφός της φέρεται να της έλεγε: «Εάν βγει κάτι προς τα έξω, θα σου ρίξουμε μαχαίρια και ας είσαι μικρή κοπέλα».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 7 Φεβρουαρίου 2022