Μετά την κατάθεση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, ο τεχνικός σύμβουλος της κοπέλας θα προσέλθει στην ανακρίτρια για να προσκομίσει τεχνική έκθεση σχετικά με την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα.

Η Γεωργία επιμένει ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν είναι ακριβή και ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλαντέρης αναφέρει ότι η λήψη δειγμάτων στα ούρα έγινε 18 ώρες μετά το περιστατικό, κάτι που όπως τονίζει «εγείρει εύλογα ερωτήματα για την κωλυσιεργία των αρχών ως προς την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού περιστατικού».

Σε νέες του δηλώσεις στο ThessToday.gr ο κ.Γαλεντέρης επισημαίνει ότι έχει δει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όμως θέλει να συντάξει προσωπικά τεχνική έκθεση, η οποία θα απαντά με λεπτομέρεια σε ιατροδικαστικά ζητήματα.

«Πιο σωστά συμπεράσματα»

«Μετά την τεχνική έκθεση στο τέλος θα διατυπωθούν προτάσεις σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ιατροδικαστική υπόθεση για να ληφθούν πιο σωστά συμπεράσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι η σύνταξη του δικού του φακέλου θα κατατεθεί στην ανακρίτρια εντός αυτής της εβδομάδας.