Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Νάτση είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης, στο νεκροταφείο Σχιστού, οι αγαπημένοι του άνθρωποι.

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, η μηχανή του, συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Εκτός από τους συγγενείς του Πάνου Νάτση, στο νεκροταφείο βρέθηκαν και πολλοί συνάδελφοί του, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνος.

Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Κουκουράκης και η Σοφία Μανωλάκου.

«Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου γιατί ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο με μια λαμπρή καριέρα που τώρα ξεκίναγε, ένα παιδί μάλαμα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας. .

«Ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας. Πολύ απρόσμενα μας την έκανε. Μας την έκανε ο Πάνος μας. Ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, ήταν η χαρά της ζωής πραγματικά», είπε η Σοφία Μανωλάκου με δάκρυα στα μάτια.

kideia-1
kideia-3
kideia-4
kideia-5
kideia-6
kideia-7
sofia-manolakou