Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι γεγονός και συνέβη εν πλω! Ο λόγος για μία επιβάτη που ταξίδευε από τη Σκόπελο για τον Βόλο έχοντας μαζί της τον τετράποδο φίλο της.

Η νεαρή παρέμεινε για πέντε ώρες μέσα στην τουαλέτα του πλοίου επειδή δεν υπήρχε κατάλληλος χώρος για τον σκύλο της. Μόνη με μπουφάν, κασκόλ και γάντια για να αντέξει το κρύο, με την ίδια να τονίζει πλέον πως έχει αρρωστήσει.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια αλλά ήταν αδύνατον να βρεθεί λύση. Οι υπεύθυνοι του πλοίου, όπως λέει, της υπέδειξαν την τουαλέτα και ουσιαστικά την ανάγκασαν να παραμείνει μέσα σε αυτή, μέχρι το πλοίο να φτάσει από την Σκόπελο στο Βόλο. Για 5 ολόκληρες ώρες δηλαδή. Με την ίδια να ψάχνει μάταια τρόπο για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με όσα η ίδια ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να κάνει το ταξίδι πέντε ωρών από το νησί των Σποράδων προς την πρωτεύουσα της Μαγνησίας στην παγωμένη τουαλέτα, καθώς το πλοίο «Πρωτέας» δεν διέθετε ελεύθερο κλουβί για τον μεγαλόσωμο σκύλο της.

Όταν η ίδια πρότεινε να καθίσει σε εσωτερικό χώρο με φίμωτρο στο ζώο και πετσέτα για τις τρίχες, το πλήρωμα αρνήθηκε και της έδειξε τον δρόμο της τουαλέτας. Η άτυχη γυναίκα, σήμερα δηλώνει άρρωστη από την ταλαιπωρία και το κρύο, καταγγέλοντας την έλλειψη υποδομών για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων.

Δείτε την επίμαχη εικόνα του thenewspaper.gr, με τη γυναίκα μέσα στην τουαλέτα του πλοίου, μαζί με τον σκύλο της.
Επιβατης-σκυλος-τουαλετα-_Σκοπελος