Ένας ακόμα εμπλεκόμενος στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη είναι κάτοικος της πολυκατοικίας επί της οδού Εγνατίας στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη με γκαζάκια σήμερα, νωρίς το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος διοργάνωσε το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου με προσκεκλημένη τη Γεωργία.

Έτσι λοιπόν, όταν οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν να διερευνήσουν την έκρηξη, βρέθηκαν έκπληκτοι, διότι στην ίδια πολυκατοικία, στην οποία παρεμπιπτόντως διατηρεί το γραφείο του ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος που φέρεται να πίεσε την 24χρονη -τη νύχτα που προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για να καταθέσει μήνυση εναντίον των φερόμενων βιαστών της- ώστε να αποσύρει την καταγγελία της, κατοικεί ακόμα ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο διοργανωτής του πάρτι, Μάνος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με ενοίκους της πολυκατοικίας, πρόκειται για ένα airbnb διαμέρισμα στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Πρόσφατα δε δικαστικός επιμελητής είχε θυροκολλήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας κλήση που αναφερόταν στο όνομα του.

«Στοχοποιήθηκα εγώ και η οικογένειά μου», λέει ο δικηγόρος

«Τα γκαζάκια είναι αποτέλεσμα της στοχοποίησής μου». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου, το γραφείο του οποίου μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων σήμερα το πρωί.

«Ο πόλεμος λάσπης που γίνεται στο πρόσωπό μου εδώ και δύο εβδομάδες είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή επίθεση, από την οποία ευτυχώς είχαμε μόνον υλικές ζημιές», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα - όταν η νεαρή κοπέλα τον κατήγγειλε για φραστική επίθεση.

Τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του. «Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βίας φραστική ή άλλου είδους βίας στην 24χρονη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου», εξήγησε ο δικηγόρος.

Σημείωσε δε ότι ουδέποτε κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 24χρονης. «Ευτυχώς διενεργήθηκε τάχιστα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και απ’ ότι προκύπτει από τις καταθέσεις δεν στοιχειοθετείτε καμία ποινική πράξη εις βάρος μου. Η αλήθεια θα λάμψει». Συνεχίζοντας επί του ιδίου θέματος, είπε ότι δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο στόχαστρο.