Σε σοκ βρίκεται ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και ολόκληρη η χώρα με τον τραγικό τρόπο που έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος πέθανε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Πάνος Νατσης κινούνταν με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο το πρωί του Σαββάτου, όταν, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση της μηχανης του με φορτηγό του δήμου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όλα συνέβησαν στις 6.30 το πρωί, όταν το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού.

Στη διασταύρωση, ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι.

Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση

Ο 31χρονος ηθοποιός είχε μπροστά του «Στοπ», ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση τους. Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε μπάζα σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό.

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο ηθοποιός χθες το βράδυ μετά την παράσταση στην οποία έπαιζε είχε πάει στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της. Το τι συνέβη μετά, όταν έφυγε από το σπίτι της, κανείς δεν γνωρίζει…

«Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ» είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη.

Συγκλονισμένος είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δήλωσε πως όλοι θρηνούν τον άδικο χαμό του ηθοποιού.

Ταυτόχρονα, η κ. Δρούτσα τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο του ηθοποιού.

Σημειώνεται πως ο Πάνος Νάτσης θα πρωταγωνιστούσε στην νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες».

Οι τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση πριν το τροχαίο

Με τους συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση που λάμβανε μέρος βρισκόταν ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης, λίγες ώρες πριν σκοτωθεί σε τροχαίο στο Μεταξουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, στις 6.30, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Λίγο πριν χάσει τη ζωή του, βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της, μετά το τέλος της παράστασης.



Συγκεκριμένα, στα stories της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη στο Instagram καταγράφονται οι τελευταίες του στιγμές μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του…


Ποιος ήταν ο ηθοποιός

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)