Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο Παγκράτι, μερικές ώρες αφού έληξε ο συναγερμός που σήμανε στις Αρχές εξαιτίας διαρροής φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί στην περιοχή αυτή με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Τα συνεργεία της ΔΕΠΑ κατάφεραν να επιδιορθώσουν τον αγωγό στον οποίο προκλήθηκε η διαρροή φυσικού αερίου στο Παγκράτι, λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Αινείου και Πύρρου. Έτσι, οι κάτοικοι επέστρεψαν στα σπίτια τους, και ο συναγερμός που σήμανε στις Αρχές έληξε.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έπειτα από ενημέρωση για διαρροή αερίου από το οδόστρωμα στο Παγκράτι, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, για προληπτικούς λόγους, οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία σε απόσταση 50 μέτρων.