Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, μετά τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» και το κυκλοφοριακό χάος που παρατηρήθηκε στην Αττική Οδό.

 «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη πού τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

 Επιρρίπτοντας ευθύνες και στον πρωθυπουργό, πρόσθεσε τα εξής: «Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού; Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;».

 Διερωτήθηκε ακόμη ο ποινικολόγος: «η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».