Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία όσων εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους για ώρες στην Αττική Οδό, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς»

Έτσι, δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες πολιτών που έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι, χωρίς φαγητό και νερό. Ανάμεσά τους και άνθρωποι με προβλήματα υγείας, που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ανάμεσά τους και ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος, που έμεινε εγκλωβισμένος για 20 ώρες.  Σύμφωνα με το Star, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς χειρουργήθηκε στην καρδιά πριν από ενάμιση μήνα. Μετά τις δύσκολες συνθήκες που έζησε, είναι έτοιμος να καταθέσει αγωγή κατά των υπεύθυνων της Αττική Οδού.

Ο κομμωτής βρίσκεται στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» για εξετάσεις,  μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε.

Όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έφυγε χθες το πρωί από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με ταξί για να πάει στο σπίτι του. Όμως εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική οδό, χωρίς φάρμακα και φαγητό.

Όπως κατήγγειλε, ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου να πάρει τη φαρμακευτική αγωγή του, καθώς χειρουργήθηκε στην καρδιά πριν από 50 ημέρες. «Μου είπαν οι γιατροι ότι αν έμενα άλλες τέσσερις ώρες θα πάθαινα έμφραγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.