Σοκάρει η περιπέτεια που έζησε ο κ. Χρήστος, ένας 75χρονος που έμεινε μαζί με τον 79χρονο συνοδηγό του έμειναν αποκλεισμένοι στην Αττική Οδό για πάνω από 20 ώρες λόγω του χιονιά.

Ειδικότερα, ο 75χρονος απηύθυνε έκκληση για βοήθεια μέσω της ηλεόρασης του ΣΚΑΪ, όπου φανερά φορτισμένος και ταλαιπωρημένος, περιέγραψε πως βρισκόταν ακινητοποιημένος επί της Αττικής Οδού, μόλις 80 μέτρα πριν από τα διόδια της Κάτζας από τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ουδείς πέρασε να τους βοηθήσει και είχε μόνο ένα μπουκάλι νερό για να πιεί τα χάπια του για την καρδιά και την πίεση, τα καύσιμα στο αυτοκίνητο τελείωναν και τόσο ο ίδιος όσο και 79χρονος που ήταν μαζί του έτρεμαν από το κρύο. «Ντρέπομαι και λυπάμαι», «θύματα θέλουνε;», φώναζε αγανακτισμένος.

Έπειτα από την έκκληση, η αστυνομία επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό και τελικά οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες απεγκλωβίστηκαν.

Μιλώντας ξανά στον ΣΚΑΪ μέσα από το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαινε, ο 75χρονος ευχαρίστησε με δάκρυα την εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού για την σωτήρια παρέμβασή της

«Αν δεν ήσασταν εσείς, θα είχαμε πεθάνει εδώ», είπε χαρακτηριστικά στον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.