Στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για αύριο, Τρίτη κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.

Χωρίς τηλεκπαίδευση όλες οι βαθμίδες αυτών των περιοχών

Στις περιοχές αυτές λοιπόν, όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, δεν θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης (ούτε τηλεκπαίδευση – δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση), οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας Φροντίδας.

τηλεκπαίδευση δεν θα πραγματοποιηθεί, διότι θα απουσιάζει το διοικητικό προσωπικό που είναι αναγκαίο για την παροχή της.

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας θα γνωστοποιήσει αύριο το πρόγραμμα της επανόδου των μαθητών στα μαθήματα που δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας. Μαζί θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα των self test που θα πρέπει να κάνουν οι μαθητές για να επιστρέψουν στις τάξεις.