Για τέταρτη φορά καταθέτει σήμερα η 24χρονη Γεωργία για τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η Γεωργία έφτασε στο ΑΤ Λευκού Πύργου και στη συνέχεια μαζί με την δικηγόρο της θα μεταβεί στα δικαστήρια. «Ευχαριστώ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου» δήλωσε η 24χρονη κοπέλα.

Δείτε τι δήλωσε η Γεωργία Μπίκα

Η 24χρονη θα βρεθεί εκ νέου, ενώπιον της 5ης ανακρίτριας, παρουσία ψυχολόγου, και θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης.

Η πρώτη κατάθεση στην ανακρίτρια είχε γίνει πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, όταν η 24χρονη κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα, πλην του 27χρονου -που κατέστη ήδη κατηγορούμενος και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- αναγνωρίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Καταθέτουν άλλα τρία άτομα

Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Η κατάθεσή της 17χρονης θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς στην πρώτη της «επίσκεψη» στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, είχε καταθέσει ότι η Γεωργία της είπε πως «αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτι».

Από την άλλη, ο εργοδότης της 24χρονης ήταν ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ξύπνησε στη σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί».