Στα μαύρα έχει ντυθεί η Μύκονος για τον άδικο χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα.

Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, όπου θα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία

Τραγικές φιγούρες ήταν η οικογένεια Μονογυιού που νωρίτερα πραγματοποίησε το πιο δύσκολο ταξίδι της στη Μύκονο, συνοδέυοντας με το πλοίο της γραμμής τη σορό του ανθρώπου τους. Απαρηγόρητη η μητέρα του 45χρονου επιχειρηματία, Ελένη Ξυδάκη είχε συνεχώς στο πλευρό της, τους συγγενείς της αλλά και την κόρη της, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού η οποία συνεχώς προσπαθούσε να την παρηγορήσει.Ο Τζώρτζης Μονογυιός ετάφη με το κοστούμι που φορούσε στην πιο ευτυχισμένη ζωή της ζωής του, στον πολιτικό του γάμο με την Αθηνά Κοντοπάνου.


Η Κατερίνα Μονογυιού απηύθυνε τις ευχαριστίες της, έξω από την εκκλησία στη Μύκονο που τελείται η εξόδιος ακολουθία, στους ανθρώπους που το μοιραίο βράδυ βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του αδερφού της και της συζύγου του.

«Ευχαριστω όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο, δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκαμε τη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου... να κοιμάται» είπε αρχικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν υπήρχε άλλο πρόσωπο που βοήθησε στους απεγκλωβισμούς, η κ. Μονογυιού είπε: «Όχι, δεν υπήρχε».


Δείτε εικόνες και βίντεο από την κηδεία του Τζώρτζη Μονογιού

766292
IMG_7198__1_
monogios_kideia_-_2_
monogios_kideia_-_1_
IMG_7198

766288
766291